dissabte, 31 de gener del 2009

G of GOD

No sóc el primer ni el darrer però a l'igual que tots no me'n puc estar... avui dia 31 de gener del 2009 ha passat. La gran G ha deixat de funcionar per uns moments! Qualsevol resultat de cerca l'advertia com una pàgina maliciosa.

Hi ha hagut moments d'histèria col·lectiva, atracaments als supermercats i demés catàstrofes naturals com tifons i volcans en erupció.

El tema s'ha arreglat en pocs moments, però... com una empresa com google pot permetre que passi una cosa així a nivell mundial? No se si hi havia cap precedent, de ser hi no el record, però sincerament la cosa m'ha fet respecte.

Aquell omnipotent i omnipresent fallant, és la caiguda d'un mite...


100px-Teclearhastalamuerte

que n'és de dolenta l'època d'exàmens... menys mal que només es tres cops per any.

2 comentaris:

paurullan ha dit...

Que Google generàs resultats d'aquesta forma no havia passat. Falles del sistema sencer si que n'havia hagut: fa un parell d'anys fa sofrir un atac de DoS.

Cal recordar que Google és una empresa, no depenen vides d'ells i no hi hauria d'haver cap problema que ocorrin aquest tipus de coses.

Més greu és que censurin els blogs xinesos!

Rellos ha dit...

Si es cert que hi ha problemes molt més greus, simplement es un fet bastant curiós i poc freqüent, tal vegada l'escrit ha agafat un tò massa serio.