dimecres, 28 d’octubre del 2009

Altre cop...

Vinga vaaa! altre cop reiniciam l'activitat al blog... com tot pèssim bloger que pretén tenir més posts de (re)presentació que no pas d'informació útil inform que intentaré tornar a dedicar temps a aquest indret! Perquè? Dons perquè hauria d'haver perdut l'habit d'escriure, tot l'embull acadèmic de l'any passat cursant més i més crèdits i _sobretot_ l'exploració de noves emocions i contactes humans m'havien fet oblidar d'aquest indret on intentava créixer individualment i compartir algun coneixement adquirit.
Començo a escriure a l'inici d'un nou curs, aquest amb una càrrega lectiva més decent, sols 64.5 crèdits, la majoria dels quals d'assignatures que havia anat deixant (no se si serà bo o dolent...) a l'espera d'acabar la diplomatura i aconseguir esgarrapar alguna assignatura de la llicenciatura.

També consider comentar interessant el tornar a escriure ocupant l'única butaca (matinera) de l'aula GNU/Linux amb reposa-braços substituït orgullosament en servo, de tal manera que segurament hi haurà més d'un escrit relacionat amb el tema, a més també intentaré escriure al bloc propi d'aquesta meravellosa simbiosi aula/laboratori/hacklab.

I tot això... comença a la revetla de la Ubuntu Karmic Koala.