dissabte, 22 de setembre del 2007

RLP 4rt edició!

Bé doncs, com a bon aficionat a la informàtica i amés gamer compulsiu de tant en quan a casa celebro una RLP amb els amics per riure una estona.
Normalment solem celebrar aquests events en moments especials com ara aniversaris, períodes de vacances (nadal, pasqua).
La cosa és senzilla, agafes els teus amics i els seus respectius ordinadors (o dels seus germans petits que solen ser més nous i potents xD) i els fiques a una habitació connectant-los tots en xarxa per tal de jugar a jocs multijugador, compartir pel·lícules educatives etc.
Bé tota aquesta comèdia era per posar el maleit horari, que en aquesta edició és un tant estrany donat que no s'aprofita el vespre, abans de l'hora de sopar tothom se'n va casa seva i reprenem el vici el mati següent, sense estar tot el vespre sense dormir. Aquí el teniu:


El fet que la RLP no tingui el mateix horari que en les seves meravelloses tres edicions anteriors es perquè dos companys (Valiant i Pepllu) han d'anar a cercar les notes de la seva prova d'accés al FP, i bé si no dormissin en tot el vespre el dia següent serien un perill a la carretera , amés en cas de que haguessin de fer cua o alguna cosa per l'estil es molt mal d'aguantar no havent dormit, i ja de passada m'estalvio haver de preocupar-me del sopar ;-).
Accept suggerencies en quan a les activitats a fer, en principi havia pensat jugar al classic CS 1.6, Battlefield 2, Rise of Nations, algun de carreres i incloure una nova àrea de programari lliure jugant a BzFlag, Fets on Fire i algun més.