dimecres, 26 de setembre del 2007

Segon dia de RLP 4

Aquest segon dia ha estat més tranquil que el primer, la gent ha arribat a partit de les 15:00, la jornada ha començat mirant un episodi de Futurama, per seguir amb Rise of Nations i CS. És curiós que en aquesta RLP només haguém fet dues partides de CS, en canvi moltes més de Rise, deu ser que amb l'edat ens anam fet majors i anam a jocs on no siguin necessaris tants de reflexes i atenció.
La RLP va acabar definitivament damunt les 20:30-21:00 després d'una sessió h4x0ring, on declar vencedor a en Zaikar amb el seu man in the middle, encare que només fes de voyeur, i absolut perdedor al meu router Linksys WRT54v5, si el que porta VxWorks, que ni tant sols és capaç d'encriptar la contrasenya d'accés, de tal manera que cada cop que es visita la seva pagina de configuració, s'actualitza la pagina, etc. La contrasenya s'envia en text plà, quina decepció...

Bé ha estat un plaer tornar a celebrar la RLP, la pròxima estim que serà... per Nadal!

Edit: He trobat la opció per usar https al WRT54, està a Administration, Web acces server. S'ha de desmarcar la opció http i marcar https, ara per accedir al router s'ha de anar a https://ip_del_router, per defecte 192.168.1.1 , així i tot a això ho hauria de dur per defecte!

3 comentaris:

Zaikar ha dit...

Jojojojo, tendré que currarmo mes és proxim pic!!.

Rellos ha dit...

Tens fins nadal per preparar-te, però no se si amb es FP2 tindraàs temps per fer-ho :-P

Zaikar ha dit...

Jajaja, no passis pena, amb aquest Fp i un poc de sort crearé sa nova sèrie de Blue Box!. xD