dissabte, 6 d’octubre del 2007

Resum de la setmana

Aquesta semtana ha estat bastant moguda, en primer lloc l'inici de les classes a la UIB amb il·lusió i ganes d'aprovar (sobretot Àlgebra xD). Ha estat un començament força divertit, donat que els companys de classe varen tenir la genial idea de fer una novatada als de primer, que va consistir en fer passar en Lio (alumne de segon)per en Juliàn Proenza, fabulós professor de Fonaments de Computadors, i acollonir-los amb un examen el primer dia, amés d'amenaces i crits xD. Tot plegat molt divertit, quan pengin el vídeo a youtube vos posaré l'enllaç, si si varen fer un video i tot xD.
L'inici de les classes ve junt amb l'automatrícula, que pensava seria més complicada. Simplement has d'anar a l'aula corresponent clavar la targeta d'estudiant, o una genèrica si l'has perduda, triar les assignatures, posar el mode de pagament, anar a la impressora clavar la targeta, t'imprimeix els papers directament, firmes el darrer, el deixes a una capsa i ten vas, així de senzill :P.
Amés hem conegut els nous professors, tots son molt curiosos, des de el de Bases de Dades, que és el típic professor "guayon" que el primer dia ja ens va dir que només faríem 2h de els 3 setmanals xD, fins a en Jairo d'Autòmats, que intenta mirar si els nombres son primers de cap i sense tenir res a veure amb la matèria.
A banda de les aventures universitàries aquesta setmana també ha començat la segona temporada d'Herois, aquí teniu el link d'un fòrum per descarregar els episodis i subtitols, que els solen penjar un o dos dies després de que surti l'episodi.
També he provat la KDE4, o el almenys en part, ho he fet amb el kdesvn-build i també amb paquets per kubuntu, amb els dos mètodes he obtingut el mateix resultat: el menu d'abaix no funciona, i per tant no he pogut deixar la KDE4 com a escriptori per defecte, tot hi així la cosa promet moooolt, quan funcioni ja vos posaré un howto de com instalar KDE4 i podreu deixar aparcades les gnomes, xfces, compiz-fusions i demés coses d'aquestes...
Seguint amb el tema GNU/Linuxer el dimecres férem una Kedada de BULMA, tot i que encare no en soc membre(= pagar quota), mai pens a dur els doblers a en Pau, quin cap que tenc... Una Kedada es simplement una trobada d'usuaris de GNU/Linux de Mallorca que feim mensualment, solem ser entre 6 i 10 persones no massa més, pero tots molt bona gent amb anècdotes molt divertides.
I bé el dijous dia 4 la meva germaneta va fer 5 anys!!, no vàrem celebrar res, o com a mínim jo no hi era per veure ho (vaja horaris que tenim enguany a la UIB...) o sigui que la vaig felicitar el divendres, de totes maneres la festa la celebram el cap de setmana.
Però bé no tots els esdeveniment de la setmana han estat tant feliços, en primer lloc el dijous havien d'operar la meva cussa na Crash (el nom ve en honor a en Crash Bandicoot, famós personatge de videojocs)que és veu que té un tumor a un ovari, però al final no l'han operada, ja que les fortes pluges han inundat la consulta del veterinari i va ajornar l'operació fins dilluns dia 8, esprem que tot vaig be.
Per acabar-ho d'adobar el divendres em varen posar una multa per haver aparcat allà on hi havia (en teoria) un disc de prohibició temporal d'aparcament, que pens recórrer degut a que quan vaig aparcar el disc no era allà o no estava a la vista, ja veurem com acaba la cosa...
Finalment la noticia més dura va ser que dissabte (de la setmana passada) dia 29 un solleric va morir d'un accident de moto, en Tyler que coneixia perquè ens varem treure el carnet de cotxe junts, concretament les practiques. Encare record aquell 14 de desembre que els tres (Tyler, Nadal i jo) vàrem examinar-mos i aprovàrem, si no record malament el Paco (el nostre professor de pràctiques) va bromejar declarant aquell dia "El día del macho". Sempre es una pena la perdua d'algú, i més si tant sols té 18 anys...
Esper que la setmana que ve sigui més tranquila i plena de bones notícies.

1 comentari:

servo ha dit...

Haurem d'estudiar de bon de veres .. :D