dijous, 17 de gener del 2008

Va de tresos

Així és, en aquesta entrada vos contare tres coses que van de tresos.

La primera es que aquest any es veu que m'he portat molt bé i els Reis Mags m'han portat una PS3 ,(weee weee alegria!) compartida amb el meu estimat germà. La veritat és que aquest monstre negre és una gran màquina, no cal dir que els gràfics i la física moguts per el Cell i el RSX fan que els jocs siguin cada dia millor i facin posar els pels de punta, no obstat el que més m'ha impressionat és la orientació de la consola cap a l'internet.
Tota la consola esta orientada a tenir una connexió a internet no només perquè disposa de un navegador per mirar els vídeos de you/porno/redTUBE assegut al sofà si no perquè té la PlaystationStore que permet baixar jocs, demos, trailers i el més interessant: nous mapes, personatges, modificacions etc... per els jocs oferint una experiència molt similar al PC, augmentant la diversió, jugabilitat i aprofitament dels jocs (menys mal perquè ronden els 60€).
En resum, esteu tots convidats a venir a fer una partideta! (només tenc un joc [FEAR] però ja he començat a omplir el disc dur de demos bastant dignes)

La segona cosa és que PER FI! he aconseguit 3Mbps de connexió a internet!! ahir vaig telefonar a orange a veure que passava que tot el poble anava a 3 megas menys jo i avui m'he trobat amb una baixada de 313 kb/s (ideal per baixar continguts de la PS3 :P (cada demo ronda el giga i els videos aproximadament 33MB el minut en 720p i que voleu això és l'era de l'alta resolució i la santa paciència...)

Finalment la tercera és que crec que conservaré un 3 a l'escriptori per molt de temps. La setmana passada (11 de gener) va sortir la KDE4 i s'ha de reconèixer que té molt de mèrit el que tota la Komunitat està fent, la base que han posat, el fet de tornar a reescriure la majoria de les coses, el plasma i un llarg etcétera és una gran tasca però la KDE 4.0 és (baix el meu humil criteri d'usuari) molt inestable i un tant incòmode, li falten moltes opcions que la KDE 3.5 té molt madures i estables.
La veritat es que la KDE 3.5 es un excel·lent escriptori, de fet es el millor que conec i clar migrar-lo du feina i molt de temps. Aquesta primera versió alliberada de KDE4 només és per mostrar el potencial de la nova base, dubt que pretengui substituir per complet la 3.5 però de ben segur que amb un poc de temps quan arribi la 4.3 tot haurà madurat molt i els fans de KDE podrem tornar (si es que ho hem deixat mai de fer) fardar d'escriptori!

Bé i men vaig a dormir que ja s'han fet la 1 i 3 minuts i demà m'hauria d'aixecar prest per fer com a mínim unes 3 horetes de feina...

PD: encare que ho sembli ni Sony ni Orange ni KDE m'han pagat un sol cèntim per aquesta meravellosa propaganda...

Salut i molts per molts d'anys als Antonis, Antònies, Maria Antònies i tota persona que faci el sant, bé i si algú que hem llegeixi fa els anys també es pot donar per al·ludit :P